Παραλίες

Home / Παραλίες

Λαγκούβαρδος

Ο Λαγκούβαρδος είναι ανοιχτός κόλπος με αμμουδερή παραλία μήκους 2km, η χρυσαφένια άμμος σε συνδυασμό με το καταπράσινο φυσικό τοπίο την κατατάσσει στις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Βρωμονέρι

Η παραλία Βρωμονέρι αποτελεί επιλογή για τους κατοίκους των γύρω χωριών, αφού είναι μία γραφική παραλία με γρήγορη πρόσβαση. Η παραλία είναι στρωμένη με άμμο, και υπάρχουν διάφορα σκαλάκια από τα οποία μπορείτε να κατεβείτε σε αυτή.

Χρυσή Ακτή

Η Χρυσή Ακτή χαρακτηρίζεται από το έντονο χρυσαφί χρώμα της αμμουδιάς της και την μεγάλη σε μήκος έκτασή της. Κάπου στα μέσα της παραλίας θα βρείτε αναψυκτήριο και γήπεδο beach volley, ενώ υπάρχει πάντα κάποιο ήσυχο σημείο για αυτούς που δε θέλουν κόσμο.

Βοιδοκοιλιά

Η Βοϊδοκοιλιά είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής παραλία της Μεσσηνίας. Σαν υδάτινο θέατρο, αποτελείται από έναν σχεδόν ολοστρόγγυλο κόλπο από ψιλή αμμουδιά, που εγκλωβίζει μέσα του πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά.

Η μοναδική μορφή του κόλπου και η θέση της μέσα στη λιμνοθάλασσα, κάνουν τα νερά να είναι ρηχά και δροσερά. Ακόμα και όταν φυσούν οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή, η παραλία είναι πάντα ήρεμη, χωρίς κύματα. Δίπλα στην παραλία, προσφέρει τη σκιά του ένας μεγάλος βράχος, όπου στην κορυφή του βρίσκεται το «Παλαιόκαστρο», χρονολογίας 13ου αιώνα.